Niesmann+Bischoff

Niesmann+Bischoff er det ypperste indenfor autocampere og er kendetegnet ved kvalitet og innovation i særklasse. Som den eneste i Danmark kan Camping Parken Herning fremvise de flotte modelserier Arto, Smove og iSmove, som er luksuslinere med elegante og gennemtænkte detaljer, der bare skal opleves.

Smove er i en klasse for sig med et gennemført sporty design, der imponerer visuelt. Smove har kompakte dimensioner med en længde på 7,43 m. og bredde på 2,25 m., og er designet til at klare alle vej- og vejrforhold. Når du træder ind i Smove, oplever du straks stor rummelighed, der bare emmer af luksus.

Arto er en dynamisk kompaktliner på 7,78 m., der giver en dynamisk køreoplevelse og har et fantastisk panoramavindue. Når du rejser i Arto, får du en uovertruffen oplevelse – fra det unikke udseende til de mange intelligente detaljer, der vil garanteret vil være et samtaleemne, uanset hvor i verden du kommer frem.

Under 3.500 kg, men overgår alligevel alle forventninger. Sådan kan den nye iSmove fra Niesmann + Bischoff opsummeres i en enkelt sætning. Med mange nye ideer, især når det gælder design og udstyr i selve bodelen, har Niesmann + Bischoff formået at bygge en fuldt integreret autocamper med betydeligt større rumfornemmelse og højere lasteevne end hidtil forventet i denne klasse.

Læs mere om modellerne hos Niesmann+Bischoff eller oplev de lækre detaljer i vores udstilling.
Kontakt os i dag
  • Pinterest
  • Del gerne