Skader / skadesanmeldelse

Som campist der kører på landevejene, er skader næsten ikke til at undgå. 
Derfor har vi hos Camping Parken A/S et tæt samarbejde med forsikringsselskaberne, så vi kan få afhjulpet skaden hurtigst mulig og I kan komme på "banen" igen

Vi reparerer alle former for forsikringsskader på autocampere, campingvogne, trailer, fortelte m.v.
Vi udfører service og reparationer på vogne uanset frabrikat

Hvad skal du gøre som kunde?
-Kontakt dit forsikringsselskab og anmeld skaden.

Skadesanmeldelsen
Har du været så uheldig og fået en skade på din campingvogn, teltvogn eller autocamper, så står vores skadeværksted, parat til at hjælpe dig.
Du skal blot downloade skadeskemaet, udskrive den og udfylde skemaet
Skadesskemaet og vognen indleveres til vores værksted i vores åbningstid.
Henvend dig på værkstedet 

Download skadeskema Her:
Skadeskema.pdf

Taksator
Skaden gøres op, og der bestilles en taksator for besigtelse af skaden.

Reparation
Efter taksators besigtigelse og godkendelse af skaden, starter vi reparationen.

 
 

Fiberdug - buler i taget??

 

Er taget på campingvognen blevet bulet evt. ved påkørsel eller haglskade.

Det er nok det, alle os campister får mareridt over.
Men nu er der hjælp at hente! 

LE Camping i Frederikshavn og Camping-Parken i Herning har i samarbejde fundet en ny måde at reparere tagskader på, uden at det går nævneværdigt ud over nyttelasten på vognen.

Vores produkt er en 3-lags fiberdug, der lægges oven på taget af campingvognen. Efter afmontering af alle tagluger og andet, spændes dugen ud over vognen og fastgøres med en speciel dobbelthæftende tape langs alle kanter, plus en låsesealer/lim.  Derefter monteres alle tagluger og kantskinner igen og vognen er som ny.

Fordelen ved produktet er at taget nu er beskyttet mod fremtidige skader. Dugen er UV-beskyttet og tager ikke imod mug og smuds. Den har en høj brudstyrke og selve reparationen har en lav vægt i forhold til en traditionel reparation, hvor en ny aluminiumplade påmonteres.

Ved at få monteret en 3-lags fiberdug, skal vognen altså ikke have en gennemgribende reparation af tagkonstruktionen. Skaden bliver begrænset og kosmetisk bliver vognen som ny. 

Prisen på en reparation med 3-lags fiberdug koster ikke mere, end hvis man får taget på campingvognen malet hos en autolakerer, men reparationen og holdbarheden er væsentligt bedre end maling.

Vi kan oplyse de at forsikringsselskaber der har set produktet – alle har sagt god for produktet, ligesom vi har testet produktet over de sidste par år med fantastiske resultater.

Beskrivelse af reparation.pdf
 
 
Kontakt os i dag
  • Pinterest
  • Del gerne