Vi åbner igen i morgen kl. 11:00

Udlejning af autocampere

 

Autocamperferie er den ultimative ferieform


Vi gør det nemt for dig
At holde ferie i en autocamper er nok den mest frie ferieform der findes og det bliver hurtigt en livsstil man ikke kan undvære. I en autocamper får du både en høj rejsekomfort, en stor grad af frihed til at vælge hvor turen går hen og muligheden for at være både spontan og fleksibel undervejs. Autocamperen er indrettet med alt hvad du skal bruge og det er nærmest som at have sin egen hotellejlighed med på rejsen. 

Overvejer du at købe din første autocamper kan det være en god idé at leje en autocamper først. Så får du både mulighed for at afprøve ferieformen og får afdækket dit behov for udstyr, indretning, motorstørrelse m.v. Advarsel inden du lejer en autocamper: Det kan blive stærkt vanedannende!

Leje af autocamper


Camping Parken Herning tilbyder udlejning af autocampere i samarbejde med NCJ Autocamper Udlejning i Ikast. Alle autocampere ejes af Camping Parken Herning, men styres og afregnes af NCJ Autocamper Udlejning.
Autocamperne er alle af nyere dato og til meget konkurrencedygtige priser. Kasko- og SOS forsikring indgår i lejen (dog selvrisiko ved skade).

Autocamperne er indrettet med sovepladser, stue, køkken og badeværelse. Med i prisen er også udstyr og service til 4 personer. Du skal blot medbringe sengetøj og dine personlige ting. 

Lejeperioden er fra fredag kl. 19.00 til efterfølgende fredag kl. 15.00. Du bestemmer naturligvis selv hvor mange uger du ønsker at leje.

Autocamperne er på danske nummerplader
Hos NCJ Autocamper Udlejning er alle autocampere til udlejning på danske nummerplader. Det vil sige at du frit må køre på ferie i Danmark, ligesom du både må køre gennem Danmark og pakke autocamperen i egen indkørsel i Danmark. Du skal altså hverken ompakke i udlandet eller ved grænsen, ligesom du heller ikke skal søge om transitpas ved kørsel gennem Danmark,
som ellers er præmissen med tysk indregistrerede vogne.

Udlevering af autocamperen
NCJ Autocamper Udlejnings autocampere er naturligvis vaskede og rengjorte ved udleveringen, ligesom der er gas på gasflasken. NCJ Autocamper Udlejning gennemgår ved udleveringen også grundigt autocamperens funktioner og udstyr med jer, så I får den maksimale glæde af autocamperen på jeres ferie.

Autocamperne bliver udleveret hos NCJ Autocamper Udlejning, Norgesgade 62A, 7430 Ikast.

Previous Next

Kontakt NCJ Autocamper Udlejning

Læs mere og book her: NCJ Autocamper Udlejning

Tlf. 40276785

ncj@ncjeppesen.dk

Åbningstider
Man-fre kl. 18-20
Lør-søn kl. 16-20

Priser og booking
Du kan læse meget mere om modeller, udstyr, priser og se ledige uger på: NCJ Autocamper Udlejning

KURV:
0 varer
Total: 0,00 DKK
Søg Top 0 Kurv