Caravelair

En let og handy rejsepartner

En Caravelair er en lille og let campingvogn, der kan trækkes af næsten alle biler – små biler, mange elbiler og plug in hybrid biler. Caravelairs program består af fem serier, hvor Alba, som er den letteste, allerede starter med en totalvægt på 900 kg. Mange af campingvognene fås i bredderne 210 cm og 230 cm.

Selvom Caravelair campingvogne er blandt de letteste og mest prisvenlige campingvogne på markedet, kan du stadig forvente en både rummelig, kvalitetsmæssig god og moderne campingvogn med mange komfortable, funktionelle og nye løsninger. Bl.a. er mange af Caravelairs campingvogne udstyret med det smarte kompressor køleskab i skuffen. Caravelairs mere luksuriøse serier har mange spændende planløsninger i et nyt, frisk og moderne design.

Caravelair, der er Frankrigs største producent af campingvogne, kan i 2022 fejre sit 60 års jubilæum. Grundlæggeren af Caravelair er den nytænkende flykonstruktør, Sud Aviation, der i 1962 udvidede sin produktion til også at omfatte campingvogne. Caravelair er en del af TRIGANO VDL-koncernen, der ligger midt i Rhône-dalens vinmarker i Ardèche i Frankrig.

Du kan selvfølgelig få serviceret din campingvogn på vores autoriserede Caravelair værksted i Camping Parken Herning.

Caravelairs modelprogram
Vores præsentation af Caravelairs modelprogram 2023 er under opbygning, men du kan se hele programmet her
Se vores Caravelair campingvogne på lager her

Kontakt en af vores specialister for yderligere information:
Christian Thy Jørgensen, Jacob Sund, Christian Lauridsen og Henrik Nygaard

Eksempel Alba 390

Eksempel Alba 390

KURV:
0 varer
Total: 0,00 DKK
Søg Top 0 Kurv