Hobby campingvogne


Hobby er en af Europas mest solgte campingvogne og nok det mest kendte brand. Hobby er fra starten i 1967 blevet produceret i den lille by, Fockbek, i Nordtyskland. Hobby-Wohnwagenwerk, grundlagt af ingeniør Harald Striewski, er i dag en af verdens største producenter, og mere end 15.000 campingvogne og autocampere forlader den højteknologiske og miljørigtige fabrik hvert år.

Tysk kvalitet i lækkert design
De populære tyske, prisvenlige campingvogne i mellemklassen, har et helt fantastisk flot design, og overbeviser både med mange smarte og praktiske detaljer, og den nyeste teknologi.

Kæmpe udvalg
Hobby har et meget stort udvalg af serier og grundrids, så du finder nemt den campingvogn, der opfylder dine behov. Uanset om du er begynder eller erfaren, rejsende eller fastligger, par eller familie. Lige fra Hobby Ontour, Hobby Deluxe, Hobby Excellent, Hobby Excellent Edition, Hobby Prestige og til Hobby Maxia. Hobby kan det meste.

Som en af Danmarks ældste Hobby forhandlere står vi klar med rådgivning og vejledning, så du træffer det helt rigtige valg.

Få serviceret din Hobby på Camping Parkens værksted
Du kan selvfølgelig få serviceret din campingvogn på vores autoriserede Hobby værksted.

Hobby Excellent Edition 460 Ufe

Hobby Excellent Edition 460 Ufe

Hvorfor skal du vælge en Hobby?


Hobby har igennem årene vundet adskillige forbrugerpriser og der er mange grunde til at vælge en Hobby campingvogn:

Design og funktion: Hobby er helt sin egen. Det flotte sportslige designudtryk med elegante linjer uden hjørner og kanter er unikt for Hobby. Omfattende standardudstyr, mange detaljer og med særlig fokus på god tysk kvalitet, der er til at betale. App’en HobbyConnect er standard i alle Hobbys campingvogne. Her kan du bl.a. kontrollere batteristatus, tjekke tankniveau og styre lys og varme bekvemt fra din smartphone eller tablet.

Bredt program: Hobby har et bredt program med mange spændende indretninger. Uanset om du ønsker enkeltsenge, dobbeltseng, fransk seng eller køjevogn, så kan Hobby det hele i deres 7 forskellige serier, hele 51 modeller og på mange forskellige udstyrsniveauer. Fra rejsecampingvogne med en karosserilængde fra 3,60 meter og op til den store dobbeltakslede med en karosserilængde på op til 7,90 meter. Hobby har også et af markedets største udvalg af familievogne.

Hvilken Hobby skal du vælge?


Hobby tilbyder 7 serier:

Beachy: Kompakt, fleksibel, skandinavisk og minimalistisk strandhus, der gør et særligt charmerende indtryk med sin runde form.

Ontour: Den perfekte lette rejsevogn, der kan trækkes af de fleste mindre biler og elbiler. Til dig der er rejselysten og søger nye oplevelser hver dag. Med en bredde på kun 2,20 meter kan du komme overalt.

Deluxe: Den perfekte basisvogn med mange muligheder for indretning. Den enkle, men alsidige campingvogn for familier og par.

Excellent: Den smarte rejsevogn med en komfortabel indretning med masser af rummelighed.

Excellent Edition: Den stilfulde rejsevogn i skandinavisk lyst design, rummelig og med enkle linjer. 4 af grundridsene er familievogne med køjesenge.

Prestige: En rummelig rejse- og fastliggervogn. Til den store børnefamilie eller sommerhuset på hjul. Serien starter fra 540 og op til 720, og rummer op til 7 sovepladser.

Maxia: Hobbys topmodel til kørende og fastliggere. Et lækkert skandinavisk hotelværelse på hjul. Den store 660 med panoramavindue og køkken i front er en rigtig egoistvogn.

Hobbys modelprogram
Vores præsentation af Hobbys modelprogram 2024 er under opbygning, men du kan se hele programmet på Hobbys hjemmeside

Vi forhandler også Fendt, Dethleffs, Polar og Caravelair


I Camping Parken Herning er vi også autoriseret forhandler af nye Fendt campingvogne. Fendt er Hobbys storesøster - tysk kvalitet fra øverste hylde med mange spændende serier og forskelligt design. Dethleffs campingvogne er tysk topkvalitet fra Europas ældste caravanfabrik. Polar campingvogne er den mest anerkendte svenske helårsvogn som kan skræddersyes til dit behov. Caravelair campingvogne er Frankrigs største mærke – lille, let og lækker.

Du kan også se alle campingvogne, nye campingvogne og brugte campingvogne til salg i vores udstilling lige nu og til hurtig levering.

Hobby Maxia 660 WQM

Hobby Maxia 660 WQM

Vores salgsteam hjælper dig videre
Du er meget velkommen til at kontakte en af vores specialister, hvis du vil vide mere om Hobby campingvogne:

KURV:
0 varer
Total: 0,00 DKK
Søg Top 0 Kurv