Vi åbner igen i morgen kl. 11:00

Den nye Flair - se den 3 dage!

Dato: 17- 10- 2022

Helt eksklusivt kan du opleve Niesmann+Bischoffs nye 2023 flagskib, Flair 920, på Autocamper Show i Messe C i Fredericia den 4.-6. november 2022! Flair er enestående og har allerede vundet flere europæiske priser.

Den nye luksus-liner er Niesmann+Bischoffs mest innovative og kundetilpassede. Flair er den ultimative autocamper for livsnyderen, der ønsker selv at vælge. Du får hele 128 forskellige eksteriørmuligheder og 34.560 forskellige interiørmuligheder! Det er stort set kun fantasien, der sætter grænser. Når en liner bliver som du vil have den. Så er det en Flair.

Du er garanteret en dynamisk køreoplevelse, masser af opbevaringsplads, frihed, funktion, maksimal komfort og stor sikkerhed. 

Flair kan opleves på vores stand A-1140.

Om Niesmann+Bischoff
Niesmann+Bischoffs luksus-autocampere er - fra planlægning til levering – håndbyggede og individuelt tilpassede. De fås i tre modelserier: iSmove, Arto og Flair.

Camping Parken Herning er eksklusivforhandler af topbrandet Niesmann+Bischoff – når kun det bedste er godt nok!

Læs mere om Flair her

 

På grund af dine cookieindstillinger er det ikke muligt at vise indholdet på vores side. Så benyt enten eksternt link eller opdater dine cookieindstillinger.

KURV:
0 varer
Total: 0,00 DKK
Søg Top 0 Kurv