Vi har åben til kl. 17:00 i dag

iSmove overgår alle forventninger

Dato: 08- 10- 2023

iSmove fra Niesmann+Bischoff overgår alle forventninger!
Niesmann+Bischoff har med iSmove formået at bygge en fuldintegreret autocamper under 3.500 kg og med betydelig større rumfornemmelse og højere lasteevne end hidtil forventet i denne klasse. Luksus autocamperen er også udstyret med mange nye idéer, især når det gælder design og udstyr i bodelen.

Det er specielt i iSmoves interiør, at du kan opleve de innovative detaljer og komfortable løsninger. Der er frit udsyn gennem hele autocamperen og plant gulv fra førerhus til sengeafdeling. Belysningskonceptet sørger for en hyggelig atmosfære om aftenen, og de filtbelagte vægge giver en behagelig, naturlig akustik.

Niesmann+Bischoff har, for at udnytte pladsen bedst muligt, udviklet ikke mindre end syv helt nye patenterede idéer til iSmove; bl.a. en svingbar sofa/seleplads med udveksling, der sikrer optimal kørekomfort for passagerne, en sænkeseng, der forsvinder helt op i loftet og en glidemekanisme, som enkelt omdanner toiletrum til brusekabine. Som ekstra udstyr fås Premium køkkenafdeling bl.a. med 138 l kompressorkøleskab inkl. separat frostboks (12 l) i nr. 2 køkkenskuffe og en elektrisk nedsænkelig køkkenreol.

Læs mere om iSmove

KURV:
0 varer
Total: 0,00 DKK
Søg Top 0 Kurv