Vi åbner igen på mandag kl. 11:00

Nyhed: Dethleffs Globetrail 2024!

Dato: 05- 12- 2023

Dethleffs Globetrail 600DR Advantage (med dobbeltseng på tværs) er nu landet i Camping Parken og det er intet mindre end en Danmarkspremiere på den lille smarte, kompakte bil, der er nem at komme rundt med. Du kan allerede se den i udstillingen nu.

Kvalitetsproducenten Dethleffs lancerede deres første Globetrail camper van i 2023, CVD 640 PE, og den løb straks med titlen som årets camper van til Danish Camping Award.

Globetrail blev hurtigt voksen og fås i 2024 allerede i to serier (basisserien Classic og den luksusudstyrede Advantage serie), nye længder (5,4 meter til 6,4 meter), hele 12 forskellige planløsninger, nye badvarianter og med hævetag.

I videoen har drengene fra Team Camping Parken været forbi Caravan Salon Düsseldorf, verdens største campingmesse, og har fået et smugkig på hele Dethleffs nye, smarte 2024 Globetrail serie.

Flere modeller er på vej
Flere modeller er på vej, bl.a. Globetrail 600ER Advantage (med enkeltsenge). Du kan følge med her: https://www.campingparken.dk/autocampere/alle-camper-vans/?q=dethleffs+globetrail

På grund af dine cookieindstillinger er det ikke muligt at vise indholdet på vores side. Så benyt enten eksternt link eller opdater dine cookieindstillinger.

KURV:
0 varer
Total: 0,00 DKK
Søg Top 0 Kurv