Vi har åben til kl. 16:00 i dag

Nytårskur 28.-29. december

Dato: 14- 12- 2022

Vi holder nytårskur i Camping Parken onsdag den 28. og torsdag den 29. december. Begge dage kl. 11-16. Salgsteamet står klar i skarpeste opstilling. Heidi står klar i vores store butik med alt til camping. Vi byder naturligvis på bobler og kransekage.

Hobby og Fendt tilbage i Herning
Vi har mange spændende nyheder fra både Hobby og Fendt. Alle vores Dethleffs og Caravelair fra 2022 sælger vi ud til gammel pris med mega store besparelser. Vi har kørt ekstra mange campingvogne ind i vores udstillingshal, så du kan se dem indenfor i varmen.

Dethleffs autocampere i fokus
Vi har nye Dethleffs autocampere og camper vans til omgående levering.  Derudover har vi mange Sunlight autocampere klar til levering hen over foråret. Vi har 2 Niesmann+Bischoff iSmove til levering 2023.

Stort udvalg af brugte campingvogne og autocampere
Vi har også et stort udvalg af brugte campingvogne i alle prisklasser. Vi har kørt mange af vores brugte autocampere ind på værkstedet, så I kan se dem inde i varmen.

Følg drømmen - friheden venter, og vi glæder os til at se jer!

På grund af dine cookieindstillinger er det ikke muligt at vise indholdet på vores side. Så benyt enten eksternt link eller opdater dine cookieindstillinger.

KURV:
0 varer
Total: 0,00 DKK
Søg Top 0 Kurv