Vi åbner igen i morgen kl. 11:00
Filtrer
Årgang:
Pris:
 af 
 resultater
Avanceret søgning
Vægt
Egenvægt:
Totalvægt:
Køreklar vægt:
Autocamper
Kilometerstand:
Filtrer
Filtrer
Filtrer
Visning:

Camper van

I Camping Parken Herning har du et flot udvalg af nye og brugte camper vans at vælge mellem. De senere år er autocampere af camper van typen vundet mere og mere frem, og salget i Europa er steget med mere end 40 procent om året. En camper van – også kaldet en campingbus - er kendetegnet ved, at den er bygget ind i en varevogn, og derfor er let at køre og parkere. Du kan komme overalt med en camper van - inde i de små byer og på de smalle bjergveje. Skydedøren og de store bagdøre i siden gør, at du i høj grad kan kombinere inde- og udelivet, når du holder ind.

Camping Parken er Danmarks største forhandler af nye camper vans fra de populære mærker Sunlight og Dethleffs. Mærkerne er alle en del af Hymer Gruppen og du er garanteret kompromisløs tysk kvalitet, gode køreegenskaber og meget camper van for pengene.

Du kan også vælge mellem velholdte, brugte camper vans af flere mærker, bl.a. Adria, Chausson, Dethleffs, Globecar, Hobby, Hymer, Knaus, Pössl, RoadCar og Sunlight.

Kontakt Camping Parkens erfarne salgsteam. Du får svar på dine spørgsmål og hjælp gennem hele købet, så du får den camper van, der passer netop til dig.

Hvilken camper van skal du vælge?


Hvilken camper van du skal vælge, er meget individuelt og afhænger af dine specifikke ønsker og behov. Der er mange overvejelser før et køb af camper van. Størrelse, mærke, model, indretning og muligheder for udstyr, kan gøre valget svært, for hvad passer lige netop til mig?

Størrelse? Camper vans findes typisk i tre længder (afhængigt af bilproducent): 540, 600 og 640 cm. 

Antal personer? Hvor mange sovepladser og selepladser skal der være? Der er typisk 4 selepladser og 2 faste sovepladser med mulighed for tilkøb af ekstra soveplads.

Sovepladser? Foretrækker I enkeltsenge, dobbeltseng eller måske roof top (sovetag)? Det er typisk 640 som har enkeltsenge, hvor de andre modeller har dobbeltseng på tværs i bagenden.

Indretning? Der er altid toilet og eventuelt bad, køkken, køleskab og gaskomfur samt opbevaring i en camper van.

Bad og toilet? En rigtig camper van er kendetegnet ved, at der altid er et fast indbygget toilet og som oftest mulighed for bad. Der findes flere forskellige løsninger.

Automatgear eller manuelle gear? Ligesom i en almindelig personbil er der mange overvejelser i forhold til motorstørrelse og valg af gear. 4x4 offroad modellerne fås kun med manuelle gear.

Skal du købe ny eller brugt camper van?


Dit budget spiller selvfølgelig en rolle, når du skal vælge om du skal købe en ny eller brugt camper van. Priserne på en camper van starter typisk ved kr. 250.000 og op til kr. 1,5 mio., alt afhængig af chassis, model, alder, udstyr, indretning m.v. Du kan også få finansieret din camper van.

Der er mange fordele ved at købe en ny camper van. Udviklingen går stærkt inden for camper vans, så hvis du drømmer om den nyeste teknologi, skal du købe en ny camper van. Derudover kan du selv vælge indretning, udstyrspakker og ekstraudstyr (f.eks. solceller, aircondition, anhængertræk, ekstra batteri, markise, cykelholder, wi-fi, bakkamera, navigation m.v.). Du får 2 års fabriksgaranti på din nye camper van.

Ønsker du et billigere alternativ, kan du købe en brugt camper van. Da serieproduktionen af camper vans er af nyere dato, er markedet inden for brugte camper vans dog begrænset. Ønsker du moderne faciliteter skal du være opmærksom på, at du skal vælge nyere brugt, da de ældre modeller som oftest er selvbyg eller nicheproduktion uden fast toilet og bad.  

KURV:
0 varer
Total: 0,00 DKK
Søg Top 0 Kurv