Vi åbner igen i morgen kl. 11:00

Dethleffs Campingvogne


Dethleffs campingvogne er tysk topkvalitet fra Europas ældste caravanfabrik, med et meget stort modelprogram og kendetegnet ved en af markedets bedste samlekvaliteter.

Opfinderen af campingvognen
Arist Dethleffs opfandt den første campingvogn i 1931. Grundlæggeren af Dethleffs campingvogne, var oprindelig chef i farens piske- og hovedtøjsfabrik og ofte på lange forretningsrejser, hvor han savnede sin familie. Han havde brug for en løsning, så han altid kunne have sin familie med sig og opfandt uden videre „das Wohnauto“ som han byggede som bryllupsgave til sin forlovede. Arist tilpassede løbende sit rullende hjem efter familiens behov, og efter fødslen af datteren blev vognen til en familiecampingvogn. Vogntoget vakte stor begejstring overalt, hvor familien kom frem og der blev hurtigt afgivet bestillinger på campingvogne. De første vogne byggede han i et skur på farens erhvervsgrund, men hurtigt voksede produktionen sig større og i 1936 beskæftigede Dethleffs Wohnauto allerede seks medarbejdere.

Siden begyndelsen har Dethleffs været fast forbundet med Isny im Allgäu i Sydtyskland, hvor hovedparten af Dethleffs’ campingvogne stadig udvikles og produceres. I dag på en topmoderne fabrik, men stadig med fokus på topkvalitet og tro mod mærkets pionerånd og kerne "en ven af familien”. Dethleffs GmbH & Co. er en del af Erwin Hymer Group.

Som en af Danmarks ældste Dethleffs forhandlere står vi klar med rådgivning og vejledning, så du træffer det helt rigtige valg.

Få serviceret din Dethleffs campingvogn på Camping Parkens værksted
Du kan selvfølgelig få serviceret din Dethleffs campingvogn på vores autoriserede værksted i Camping Parken Herning.

Beduin Scandinavia 690 BQT. Fås også med grå hynder.

Beduin Scandinavia 690 BQT. Fås også med grå hynder.

Hvorfor skal du vælge Dethleffs?


Dethleffs er et anerkendt mærke, der har vundet mange priser i fagtidsskrifter for køretøjsinnovationer og ofte er på førstepladsen i brugertilfredshedsundersøgelser. Der er mange grunde til at vælge en Dethleffs campingvogn:

Design og funktion: Dethleffs er banebrydende inden for design og funktion og har vundet flere priser for deres mange innovative idéer. Dethleffs har markedets nok mest eksklusive sidde- og sovekomfort. Dethleffs er desuden kendt for at have et af markedets bedste samlekvaliteter.

Bredt program: Dethleffs tilbyder et meget stort modelprogram – fra den lette c’joy til de større Beduin Scandinavia – i mange serier, udtryk og niveauer. Dethleffs har en til alle.

Sikkerhed: Dethleffs har stor fokus på din sikkerhed og tilbyder meget sikkerhedsudstyr som standard, f.eks. haglsikret GFK-tag (fra Camper-serien og opefter) og meget mere, og mulighed for tilkøb af bl.a. AL-KO ATC-system. Dethleffs er også en af markedets bedste reservedelsleverandører - din sikkerhed for at ferien hurtigt kan fortsætte, hvis uheldet skulle være ude.

Hvilken Dethleffs skal du vælge?


Dethleffs tilbyder 7 serier:

Camper D-Line: Specialdesignet eksklusivt til danske campister. Du får det bedste fra Dethleffs’ populære Camper-serie med omfattende standardudstyr, ekstra udstyrspakke og til en attraktiv pris.

C’joy: Kompakt, men rummelig basis rejsevogn. Kan trækkes af de fleste mindre biler og elbiler og på almindeligt B-kørekort. Med en bredde på kun 2,12 meter kan du komme overalt.

C’go: Den ideelle rejsevogn for unge par og mindre familier. Moderne og frisk i sit udtryk, og med meget opbevaringsplads. Kan trækkes af mindre biler og på almindelig B-kørekort.

Aero: Den flotte klassiker er tilbage i et smart og friskt skandinavisk design med raffinerede planløsninger. Høj kvalitet og mange gode funktioner. Dethleffs´ specielle vinterkomfortpakke kan tilkøbes.

Camper: Populær familievogn med meget standardudstyr, meget opbevaringsplads og et stort udvalg i familieplanløsninger med køjesenge, og korte rejsevogne.

Nomad: For parret, der ønsker at rejse med stil. Du får masser af standardudstyr og et lyst, elegant interiør med mange stilfulde detaljer. Fås både som smal rejsevogn og stor boogie vogn.

Beduin Scandinavia: Dethleffs’ flagskib. Til alle årstider, med god plads og i et stilfuldt, skandinavisk design. Beduin Scandinavia har masser af luksuriøst standardudstyr og high-end interiør.

Vi forhandler også Hobby, Fendt, Polar og Caravelair


I Camping Parken Herning er vi også autoriseret forhandler af Hobby campingvogne. Hobby er tysk kvalitet, lækkert design og nok Europas mest kendte brand. Fendt campingvogne er Hobbys storesøster. Det er tysk kvalitet fra øverste hylde med mange spændende serier og forskelligt design. Polar campingvogne er den nok mest anerkendte svenske helårsvogn. Håndbygget snedkerkvalitet, der kan skræddersyes til dit behov. Caravelair campingvogne er Frankrigs allerstørste mærke og så er den let og lækker.

Se også alle campingvogne, nye campingvogne og brugte campingvogne til salg i vores udstilling lige nu og til hurtig levering.

Vores salgsteam hjælper dig videre
Du er meget velkommen til at kontakte en af vores specialister, hvis du vil vide mere om Dethleffs campingvogne:

KURV:
0 varer
Total: 0,00 DKK
Søg Top 0 Kurv