Vi har åben til kl. 17:00 i dag

DCU Test- og Servicecenter

Din garanti for veludført arbejde
Camping Parken Hernings værksted er udvalgt DCU Test- og Servicecenter for både autocampere og campingvogne. Vi lever således op til DCUs (Dansk Camping Unions) strenge krav til pris, sikkerhed og grundighed.

På servicerapporter og mærkater fra DCU Test- og Servicecentre vil det fremgå, at arbejdet er udført efter DCUs specifikationer.

DCU Tests på alle mærker
Vores værksted laver naturligvis DCU Tests på alle mærker af campingvogne og autocampere.

Obs: Ved privat handel anbefaler vi, at du benytter dig af vores brugtvognstest.

Kontrol fra Teknologisk Institut
Camping Parkens værksted er tilsluttet kontrol fra Teknologisk Institut, dvs. at vi jævnligt får kontrolleret vores værktøj og kalibrering heraf.

Beskrivelse af DCU Tests og film
Nedenfor kan du se de enkelte DCU Tests og film af hvordan de udføres.

Test af autocampere

Standardservice Autocamper – bildel
Autocamperens bremser, sikkerhedssystemer, væsker og filter kontrolleres, og alt smøres. Vælg mellem nyvognsservice – nøjagtig det, som producenten foreskriver, og hvor en eventuel fabriksgaranti bevares – eller standardservice med over 70 kontrolpunkter. Hvis autocamperen er mere end to år gammel, anbefales samtidig E5. Gælder for autocampere med en totalvægt indtil 3.500 kilo.
DCU-Standardservice Autocamper – bildel 3S / 3G (E3)
Standardservice: kr. 3.295, Nyvognsservice: kr. 4.395

Servicetjek autocamper – bildel
Her kontrolleres alle sikkerhedsmæsssige funktioner af autocamperens bildel samt gasforbrugende installationer, blandt andet med trykmåling og kontrol af ventilationsforhold og lukketryk ifølge krav fra Sikkerhedsstyrelsen. Tjekket anbefales før ferier og periodisk syn. Inkluderer U1.
DCU-Servicetjek autocamper – bildel (E4)*, kr. 1.229

Servicetjek autocamper – beboelse (E5)
Denne service er kontrol og test af beboelsesdelen i autocamperen med gas, vand, strøm og fugt og gennemgang af samtlige tekniske punkter og installationer. Inkluderer U1 og U2.
DCU-Servicetjek autocamper – beboelse (E5), kr. 3.679

Autocamperservice komplet
Med dette komplette serviceeftersyn bliver autocamperen gennemgået fra A til Z på samtlige tekniske punkter og installationer. Inkluderer U1, U2, E3 og E5.
DCU-Autocamperservice komplet, kr. 6.995  

Brugtvognstest autocamper
En tilstandsundersøgelse af autocamperens 'kondition', hvor motor, udstyr og bodel tjekkes for fejl og mangler – en blåstempling af den brugte autocamper. DCU anbefaler denne test, hver gang der handles privat. Testen inkluderer gastest, vejning og fugttest af køretøjet. Der er ingen reparation/service i brugtvognstesten.
DCU-Brugtvognstest autocamper (U7)*, kr. 5.495

DCU-gastest (U1)*
Ved gastesten foretages en undersøgelse af gasanlægget i autocamperen med trykmåling, kontrol af aftræk, røggasmåling, ventilationsforhold og lukketryk ifølge Sikkerhedsstyrelsens krav.
DCU-gastest (U1)*, kr. 995

DCU-fugttest (U2)*
Fugttesten er et kontrollerende eftersyn, hvor autocamperen bliver gennemgået for fugt og karosseriutæthed. En fugttest bør foretages med jævne mellemrum og mindst én gang om året.
DCU-fugttest (U2)*, kr. 875

KURV:
0 varer
Total: 0,00 DKK
Søg Top 0 Kurv