Skadecenter

Vi hjælper dig igennem hele processen

Vi hjælper med skaden på din campingvogn, autocamper og telt
Har uheldet været ude og der er sket en skade på din campingvogn, autocamper, teltvogn, trailer eller telt, så står vores skadecenter klar til at hjælpe dig. Vores skadesansvarlige, Henrik Nygaard og hans kollegaer, hjælper dig igennem hele processen. Hvad enten det drejer sig om en stormskade, en haglskade, en kollisionsskade, en elskade, en bule eller noget helt andet.

Vi har et tæt samarbejde med alle forsikringsselskaber, reparerer skader på alle mærker og udfører alle former for forsikringsskader.

Vi er specialister i at skifte hele sandwichkonstruktioner, dvs. f.eks. et helt tag og en hel side. Det foregår naturligvis i samarbejde med servicecentrene på de respektive fabrikker, så det bliver gjort efter forskrifterne. Vi er desuden specialister i fiberdug ved buler i taget.

Det skal du gøre
1. Kontakt dit forsikringsselskab og anmeld skaden
2. Udfyld skadeskemaet:

SKADESKEMAER
Skadeskema campingvogn, autocamper m.v.
Skadeskema fortelt, telt m.v.

3. Skadeskemaet sendes til skadesansvarlig Henrik Nygaard på cp@campingparken.dk eller medbringes, når køretøjet eller teltet indleveres til vores skadecenter.
4. Kontakt værkstedet på tlf. 9929 1059 eller service@campingparken.dk og aftal hvornår du kommer med det skadede køretøj eller telt
5. Du indleverer det skadede køretelt eller telt på Camping Parkens værksted. Obs. Læs mere nedenfor om ”Særligt for køretøjer” og ”Særligt for telte”.

Det gør vi
1. Vores skadesansvarlige, Henrik Nygaard, opgør skaden
2. Henrik kontakter taksator
3. Taksator behandler skaden
4. Du bliver kontaktet af enten Henrik eller taksator vedrørende det videre forløb

Særligt for køretøjer
Indlevering: Skaderne skal være tydeligt opmærkede, f.eks. med tape, ved indlevering. Servicecenteret er ikke ansvarlig for skader der ikke er opmærkede.

Totalskadede køretøjer: Ved totalskadede køretøjer opkræves ved indlevering et takseringsgebyr på kr. 1000, der bliver modregnet ved køb af et andet køretøj.

Særligt for telte
Indlevering:
- Teltet skal være tørt, rengjort og pænt lagt sammen i f.eks. teltpose, og skaden skal være tydeligt opmærket, f.eks. med en sikkerhedsnål og en strimmel af en engangskarklud ved indlevering. Servicecenteret er ikke ansvarlig for skader der ikke er opmærkede.
- Er det dugen der er skadet, skal vi kun have de skadede dele (f.eks. teltdug, tag, sider, fronter) indleveret
- Er det stellet der er skadet, skal vi kun have de skadede stænger indleveret
- Det er campingvognens forsikring der dækker forsikringen af dit telt og forsikringsselskaberne kræver derfor, at vi modtager et billede af hele bagenden af campingvognen hvor nummerpladen kan ses og et billede af stelnummer - begge dele ved indleveringen. Billederne bedes sendes til cp@campingparken.dk.

Totalskadede telte: Ved totalskadede telte opkræves ved indlevering et takseringsgebyr på kr. 1000, der bliver modregnet ved køb af et andet telt.

FOTOTAKSERING
Hvis skaden kan fototakseres skal følgende billeder sendes til Henrik Nygaard på cp@campingparken.dk:
- skaden tæt på og på afstand
- stelnummeret
- køretøjet for og bag (autocampere) / hele bagenden hvor nummerpladen kan ses (campingvogne m.v.)
- instrumentbordet, hvor kilometerstand kan dokumenteres (autocampere)

Specialer

Sandwichkonstruktioner
Vi skifter ofte hele sandwichkonstruktioner, dvs. udskiftning af et helt tag, en hel side, bagende eller front, på både campingvogne og autocampere og naturligvis i samarbejde med fabrikkernes servicecentre.

Vi sætter en stor ære i altid at reparere efter forskrifterne fra de enkelte fabrikker. Det kan virke voldsomt at skifte f.eks. et helt tag eller en side, men det er ikke usædvanligt. Hvis skadens omfang er så stort, at vi ikke føler at vi er i stand til at udføre den korrekte reparation, hjælper vi gerne med reparationen på fabrikken i Tyskland.

Fiberdug ved buler i taget
Vi har i samarbejde med LE Camping i Frederikshavn opfundet en anderledes metode at reparere de tagskader på campingvogne, der f.eks. kan opstå ved haglskade. Metoden er godkendt af forsikringsselskaberne.

Vi lægger en 3-lags fiberdug oven på taget af campingvognen. Efter afmontering af alle tagluger og andet, spænder vi dugen ud over vognen, der fastgøres med en speciel dobbelthæftende tape langs alle kanter og en lim. Derefter monteres alle tagluger og kantskinner igen og vognen er som ny.

Fordelen ved metoden er at det ikke går nævneværdigt ud over nyttelasten – i modsætning til en gennemgribende traditionel reparation, hvor en ny aluminiumplade påmonteres – skaden bliver begrænset og taget bliver nu beskyttet mod fremtidige skader. Dugen er UV-beskyttet, tager ikke imod mug og smuds og har en høj brudstyrke.

Prisen på en reparation med 3-lags fiberdug koster heller ikke mere, end hvis du får taget på campingvognen malet hos en autolakerer, men reparationen og holdbarheden er væsentligt bedre end maling.

KURV:
0 varer
Total: 0,00 DKK
Søg Top 0 Kurv