Vi åbner igen i morgen kl. 11:00

Skadecenter

Har du fået en skade på din campingvogn, autocamper eller telt?

Har uheldet været ude og der er sket en skade på din campingvogn, autocamper, teltvogn, trailer eller fortelt, så står vores skadecenter klar til at hjælpe dig. Vores skadesansvarlige, Henrik Nygaard og hans kollegaer, hjælper dig igennem hele processen. Hvad enten det drejer sig om en stormskade, en haglskade, en kollisionsskade, en elskade, en bule eller noget helt andet.

Vi reparerer alle mærker og alle former for skader
Vi har et tæt samarbejde med alle forsikringsselskaber, reparerer skader på alle mærker og udfører alle former for forsikringsskader.

Sådan anmelder du din skade


1. Kontakt først dit forsikringsselskab og anmeld skaden
2. Anmeld derefter skaden hos os: 
Sådan anmelder du din skade - campingvogn og autocamper (link)
Sådan anmelder du din skade - fortelt (link)

Vi er specialister i sandwichkonstruktioner


Vi er specialister i at skifte hele sandwichkonstruktioner, dvs. udskiftning af et helt tag, en hel side, bagende eller front, på både campingvogne og autocampere. Det kan virke voldsomt at skifte f.eks. et helt tag eller en side, men det er ikke usædvanligt.

Det hele foregår naturligvis i samarbejde med servicecentrene på de respektive fabrikker, så det bliver gjort efter forskrifterne.

Hvis skadens omfang er så stor, at vi ikke føler at vi er i stand til at udføre den korrekte reparation, hjælper vi gerne med reparationen på fabrikken i Tyskland.

KURV:
0 varer
Total: 0,00 DKK
Søg Top 0 Kurv