Vi åbner igen i morgen kl. 11:00

Sunlight autocampere


Sunlight er et af de mest fremadstormende mærker på det tyske marked. Sunlight samles og kvalitetssikres af højt kvalificerede specialister på et af Europas mest moderne produktionsanlæg i Neustadt i den tyske delstat Sachsen. Mere end 30 fuldt udstyrede køretøjer forlader fabrikken hver dag. Sunlight GmbH er en del af Erwin Hymer Group.

Sunlight producerer autocampere, vans og camper vans, der er praktiske og sikre, komfortable, sporty og hyggelige, har god plads og ikke mindst har mange detaljer og smarte funktioner. Hvert enkelt køretøj er individuelt tilpasset, af topkvalitet og har den seneste teknologi.

Sunlight 2024
Sunlight følger med tiden og produktudvikler løbende. Sunlight er som oftest first mover. Allerede i starten af 2023 præsenterede de et komplet nyt modelprogram for 2024. Designet er innovativt og stilrent med rigtig mange lækre detaljer. I de fleste modeller får du bl.a. en helt ny indgangsdør med vindue, en eksklusiv møbelopgradering som giver et hyggeligt og harmonisk interiør, tre flotte polsterkombinationer at vælge mellem samt et helt nyt køkken-, bad- og toiletdesign. 

Få serviceret din Sunlight på Camping Parkens værksted.
Du kan selvfølgelig få serviceret din bil på vores autoriserede Sunlight værksted i Camping Parken Herning.

Adventure Edition

Adventure Edition

Hvorfor skal du vælge Sunlight?


Der er mange grunde til at vælge en Sunlight autocamper, van og camper van:

Meget bil for pengene: Sunlight er på ingen måde en billig bil, men sammenligner du med hvad du får og hvad du betaler, så får du virkelig meget bil for pengene. Mange af Sunlights små detaljer er med i prisen.

Friheden til at vælge: Sunlight er en serieproduceret bil, der giver dig alle muligheder for at sammensætte præcis den bil du drømmer om. Sunlight leverer en basisbil som er rigtig godt udstyret og uden unødvendigt tysk ekstraudstyr som f.eks. parabol, enkel fm radio og cykelholder der ikke er forberedt til elcykler. Vi har i Camping Parken sammensat en basispakke med det mest populære udstyr til en god pris, men vores salgsteam hjælper dig hele vejen med at få præcis den bil du drømmer om.

Design og funktion: Sunlight er for de aktive, kreative og eventyrlystne, der vil udleve deres drømme og opleve verden på deres egen måde. Du får et moderne og progressivt look, og er altid designmæssigt i front.

Haglsikret tag: Som standard har Sunlights fuldintegreret og delintegreret autocamper GFK haglsikret tag.

Hvilken Sunlight skal du vælge?


Sunlight har et bredt modelprogram. Der er en bil til alle, hvad enten du er til den kompakte camper van eller til en fuldintegreret eller delintegreret autocamper.

Camper vans: Sunlight er kendte for deres innovative Camper Van CLIFF. Camper van’en fås i en Adventure Edition, en roof top og fra 2023 også den revolutionerende 4x4 Adventure Edition, der er forberedt til rigtig offroad-kørsel.

Vans: Sunlights vans er smalle (214 cm) og meget manøvredygtige, og styres dermed let gennem smalle bjergpas og snævre gader. Trods de smalle udvendige mål er der god plads i bodelen.

Delintegreret: Sunlights delintegrerede autocampere er meget rummelige, og med deres sport, progressive look er der rigtig meget for øjet.

Fuldintegreret: Sunlights fuldintegrerede autocampere overbeviser med deres rummelige konstruktion, høje boligkomfort, sporty mål og den store panoramafrontrude.

Vi forhandler også Dethleffs og Niesmann+Bischoff


I Camping Parken Herning er vi også autoriseret forhandler af nye Dethleffs autocampere. Dethleffs er et traditionsrigt brand og tysk topkvalitet. Niesmann+Bischoff autocampere er vores topmærke – bedre kvalitet og funktionalitet fås næppe.

Du kan også se alle autocamperenye autocampere, camper vans og brugte autocampere til salg i vores udstilling lige nu og til hurtig levering.

Vores salgsteam hjælper dig videre
Du er meget velkommen til at kontakte en af vores specialister, hvis du vil vide mere om Sunlight autocampere:

KURV:
0 varer
Total: 0,00 DKK
Søg Top 0 Kurv