Vi åbner igen i morgen kl. 11:00
Filtrer
Årgang:
Pris:
 af 
 resultater
Avanceret søgning
Vægt
Egenvægt:
Totalvægt:
Køreklar vægt:
Filtrer
Filtrer
A-mål:
Filtrer
Visning:

Lette campingvogne til elbiler og små biler


Vi har et stort udvalg af lette campingvogne, der kan trækkes af en elbil eller en mindre bil. De lette campingvogne fås som lille eller mindre campingvogne - fra en totalvægt på 1.000 kg til 1.400 kg. Det kan de fleste elbiler fra Tesla, Volvo, Volkswagen, Mercedes, BMW, Skoda, Kia, Xpeng osv. trække.

 

Lette campingvogne fra populære mærker


Drømmer du om en miljøvenlig campingvogn, men din miljøvenlige elbil må kun trække små, lette campingvogne? Hos Camping Parken Herning har du stadig et stort udvalg af både nye og brugte letvægtscampingvogne at vælge imellem, f.eks. fra de populære mærker Caravelair, Dethleffs og Hobby, der er kendte for deres gode kvalitet til prisen.

 

Små campingvogne til hele familien


De små og lette elbil campingvogne er kompakte, men stadig rummelige, komfortable, smarte, funktionelle og med meget udstyr. De lette rejsevogne eller mini campingvogne er manøvredygtige, lette at komme rundt med og lette at parkere. De små campingvogne fås i alle størrelser, til parret, den lille familie eller den lille, lette køjevogn med plads til 6 personer.

KURV:
0 varer
Total: 0,00 DKK
Søg Top 0 Kurv