Vi åbner igen i morgen kl. 11:00
Niesmann+Bischoffs hovedkontor i Polch

Niesmann+Bischoff autocampere


Niesmann+Bischoff GmbH har siden 1981 bygget luksuriøse autocampere på fabrikken i Polch i delstaten Rheinland-Pfalz. Hver enkelt af de eksklusive autocampere er - fra planlægning til levering - individuelt tilpasset. En luksus autocamper fra Niesmann+Bischoff kan nærmest sammenlignes med et arkitekttegnet hus på hjul.

"Made in Polch" er et kvalitetsstempel som giver genlyd
Enhver, der har stået i fabrikkens store montagehal, hvor de forskellige elementer bogstaveligt talt udføres i hånden, ved, at Niesmann+Bischoff ikke tillader kompromiser. I stedet arbejder Niesmann+Bischoff hver dag lidenskabeligt med én opgave: At bygge autocampere, der ikke kun fører dig til din drømmedestination på en tryg og sikker måde, men også gør din tur så behagelig som muligt.

Camping Parken Herning er eksklusivforhandler i Danmark
Camping Parken Herning er meget stolte af at være eksklusivforhandler af Niesmann+Bischoff. Vi hjælper dig naturligvis gennem hele vejen, evt. med et fabriksbesøg, når bilen skal bestilles. Det vigtigste for os er at din drøm går i opfyldelse.

Få serviceret din Niesmann+Bischoff på Camping Parkens værksted
Du kan selvfølgelig få serviceret din bil på vores autoriserede Niesmann+Bischoff værksted i Camping Parken Herning.

Hvorfor skal du vælge Niesmann+Bischoff?


Der er mange grunde til at vælge en Niesmann+Bischoff autocamper:

Chassis og sikkerhed: Niesmann+Bischoff er håndbyggede på AL-KO og Iveco Daily chassiser med fantastiske køreegenskaber. Niesmann+Bischoff har de mest sikre autocampere i liner-serien, dokumenteret i crash test. Alle autocampere bliver desuden prøvekørt på testbanen i Polch. Flair har desuden et helt unikt sikkerhedskoncept, og er den eneste liner i verden der både har airbag, ESP og Pedal Release System (pedalerne glider frem ved kollision).

Isolering og indeklima: Niesmann+Bischoff er en helårs autocamper, der er fuldisoleret og selvfølgelig helt ud i førerhuset. Specielt skal også nævnes isolering af motorrummet som er helt unik. Alt er gennemtestet til mindste detalje.

Hvis kun det bedst er godt nok: Du drømmer om det bedste, vil have maksimal indflydelse på indretning og design, ønsker at skille dig ud fra mængden og vil have en autocamper med lang levetid.

Hvilken Niesmann+Bischoff skal du vælge?


Niesmann+Bischoff producerer luksus autocampere i tre modelserier:

  • iSmove er markedets mest luksuriøse fuldintegrerede autocamper på 3.500 kg = almindeligt b-kørekort. iSmove har en betydelig større rumfornemmelse og højere lasteevne end hidtil forventet i denne klasse.
  • Arto er en af de bedste kompaktlinere i verden. Her kombineres en dynamisk køreoplevelse, som i en personbil, med maksimal komfort og mange flotte detaljer. Totalvægten er fra 4.500 kg = større kørekort.
  • Flair er den mest innovative og kundetilpassede autocamper i linerklassen. Du kan designe din egen luksus-autocamper, næsten alt er muligt. Totalvægten er fra 7.490 kg = større kørekort

Vi forhandler også Sunlight og Dethleffs


I Camping Parken Herning er vi også autoriseret forhandler af nye Sunlight autocampere. Her får du kvalitet og god value for money. Dethleffs autocampere er både et traditionsrigt brand og tysk topkvalitet.

Du kan også se alle autocamperenye autocampere, camper vans og brugte autocampere til salg i vores udstilling her og nu og til hurtig levering.

Vores salgsteam hjælper dig videre
Du er meget velkommen til at kontakte en af vores specialister, hvis du vil vide mere om Niesmann+Bischoff autocampere:

KURV:
0 varer
Total: 0,00 DKK
Søg Top 0 Kurv