Vi åbner igen i morgen kl. 11:00
Niesmann+Bischoffs hovedkontor i Polch

Niesmann+Bischoff autocampere


Niesmann+Bischoff GmbH har siden 1981 bygget luksuriøse autocampere på fabrikken i Polch i delstaten Rheinland-Pfalz. Hver enkelt af de eksklusive autocampere er - fra planlægning til levering - individuelt tilpasset. En luksus autocamper fra Niesmann+Bischoff kan nærmest sammenlignes med et arkitekttegnet hus på hjul.

"Made in Polch" er et kvalitetsstempel som giver genlyd
Enhver, der har stået i fabrikkens store montagehal, hvor de forskellige elementer bogstaveligt talt udføres i hånden, ved, at Niesmann+Bischoff ikke tillader kompromiser. I stedet arbejder Niesmann+Bischoff hver dag lidenskabeligt med én opgave: At bygge autocampere, der ikke kun fører dig til din drømmedestination på en tryg og sikker måde, men også gør din tur så behagelig som muligt.

Camping Parken Herning er eksklusivforhandler i Danmark
Camping Parken Herning er meget stolte af at være eksklusivforhandler af Niesmann+Bischoff. Vi hjælper dig naturligvis gennem hele vejen, evt. med et fabriksbesøg, når bilen skal bestilles. Det vigtigste for os er at din drøm går i opfyldelse.

Få serviceret din Niesmann+Bischoff på Camping Parkens værksted
Du kan selvfølgelig få serviceret din bil på vores autoriserede Niesmann+Bischoff værksted i Camping Parken Herning.

Hvorfor skal du vælge Niesmann+Bischoff?


Der er mange grunde til at vælge en Niesmann+Bischoff autocamper:

Chassis og sikkerhed: Niesmann+Bischoff er håndbyggede på AL-KO og Iveco Daily chassiser med fantastiske køreegenskaber. Niesmann+Bischoff har de mest sikre autocampere i liner-serien, dokumenteret i crash test. Alle autocampere bliver desuden prøvekørt på testbanen i Polch. Flair har desuden et helt unikt sikkerhedskoncept, og er den eneste liner i verden der både har airbag, ESP og Pedal Release System (pedalerne glider frem ved kollision).

Isolering og indeklima: Niesmann+Bischoff er en helårs autocamper, der er fuldisoleret og selvfølgelig helt ud i førerhuset. Specielt skal også nævnes isolering af motorrummet som er helt unik. Alt er gennemtestet til mindste detalje.

Hvis kun det bedst er godt nok: Du drømmer om det bedste, vil have maksimal indflydelse på indretning og design, ønsker at skille dig ud fra mængden og vil have en autocamper med lang levetid.

 

Hvilken Niesmann+Bischoff skal du vælge?


Niesmann+Bischoff producerer luksus autocampere i tre modelserier:

  • iSmove: Markedets mest luksuriøse fuldintegrerede autocamper på 3.500 kg = almindeligt b-kørekort. iSmove har en betydelig større rumfornemmelse og højere lasteevne end hidtil forventet i denne klasse.
  • Arto: En af de bedste kompaktlinere i verden. Her kombineres en dynamisk køreoplevelse, som i en personbil, med maksimal komfort og mange flotte detaljer. Totalvægten er fra 4.500 kg = større kørekort.
  • Flair: Den mest innovative og kundetilpassede autocamper i linerklassen. Du kan designe din egen luksus-autocamper, næsten alt er muligt. Totalvægten er fra 7.490 kg = større kørekort

Vores salgsteam hjælper dig videre
Du er meget velkommen til at kontakte en af vores specialister, hvis du vil vide mere om Niesmann+Bischoff autocampere:

KURV:
0 varer
Total: 0,00 DKK
Søg Top 0 Kurv