Om Camping Parkens værksted

Vi kan det meste på værkstedet

Camping Parken Herning A/S har et af landets førende værksteder. Vi er certificeret DCU Test- og servicecenter og vores dygtige værkstedsteam står altid klar til at hjælpe dig med enhver opgave – stor som lille. Vi kan ikke tilbyde prisgaranti, til gengæld er du og din vogn altid garanteret en kompetent behandling af specialister med mange års erfaring. Hos Camping Parken Herning servicerer vi alle mærker inden for autocampere og vans, campingvogne, trailere, telt- og skurvogne samt reparation af fortelte. Værkstedet er naturligvis tilsluttet kontrol fra Teknologisk Institut.

På Camping Parken Hernings værksted kan vi det meste og er altid villige til at tage en ny udfordring op, ligesom du altid får en faglig dygtig rådgivning. Vores værkstedsteam deltager løbende i kurser og efteruddannelse og er derfor up-to-date med de nyeste metoder og teknologier. Vores kompetencer på værkstedet er:

Serviceeftersyn
På Camping Parkens værksted kan vi udføre alle former for service og tests af din campingvogn eller autocamper, bl.a. gastest, fugttest, sikkerhedseftersyn, kørselseftersyn, ferieeftersyn, brugtvognstest, moverservice, airconditionservice og tempo 100 dansk/tysk.

Vi er udvalgt som DCU test- og servicecenter både på autocampere og campingvogne, og lever således op til DCUs strenge krav til pris, sikkerhed og grundighed.

Læs mere om serviceeftersyn

Vejning
Vi kan selvfølgelig også tilbyde vejning af både din autocamper og campingvogn.

Reparationer
Er uheldet ude reparerer vi alle former for skader på din campingvogn eller autocamper. Vi er desuden specialister indenfor specialreparationer som pladearbejde og montering af fiberduge ved tagskader. Vi anvender udelukkende originale reservedele, således at en eventuel fabriksgaranti på vognen kan overholdes.

Forsikringsskader
Har du fået en forsikringsskade på din campingvogn eller autocamper, så hjælper vi dig igennem hele forløbet - fra indberetning til forsikringsselskabet, til taksering og reparation. Vi er anerkendt skadecenter og har et tæt samarbejde med alle forsikringsselskaber. Desuden er vi fordelsværksted for mange af de større forsikringsselskaber. Der er selvfølgelig garanti på de udførte reparationer.

Læs mere om forsikringsskader

Specielt for autocampere og vans
På Camping Parkens værksted tager vi godt hånd om din autocamper eller van uanset mærke. Vi er specialister i service og reparation af autocampere og vans og din bil får altid den optimale behandling. Hvad enten det drejer sig om serviceeftersyn, el, gas, varmesystem eller canbus elsystem. Herudover kan vi også tilbyde at servicere bildelen, dvs. dækskifte, bremser, motor, gearkasse, udskiftning af frontrude, rustarbejde, reparationer, klargøring til syn m.m. Vi tilbyder naturligvis også montering af alt ekstraudstyr.

Montering af ekstraudstyr
Vi kan montere alle former for ekstraudstyr på din campingvogn eller autocamper og hjælper dig selvfølgelig også gerne i valget af det rigtige udstyr til netop dit mærke og dine behov og ønsker. Vi har stor erfaring med eftermontering af ekstraudstyr til alle mærker og ved hvor udfordringerne ligger.

AL-KO Partner
Vi er stolte af at være en af få udvalgte AL-KO partnere i Danmark. Vores værksted er godkendt af AL-KOs ingeniører til at montere AL-KO HY4 hydrauliske støtteben til autocampere og E&P hydrauliske støtteben til campingvogne. Vi kan selvfølgelig også montere AL-KOs clickFix manuelle støtteben til bagenden på din autocamper.

Vi tilbyder også montering af Mammut movere til campingvogne - både til single- og dobbelt aksel.

Vi er også specialister i alle produkter fra Saviko (AL-KO) f.eks. anhængertræk til alle autocampermærker og cykelholdere til autocampere og camper vans. Her er der mulighed for at få motorcykler, scootere og elcykler med på tur.

AL-KO er det bedste på markedet. Ønsker du et billigere alternativ hjælper vi selvfølgelig også med det.

Kontakt værkstedet

Camping Parken Herning A/S

Tjelevej 10-12, 7400 Herning

Tlf. 99291059

service@campingparken.dk

Bestil tid

Åbningstider
Man-tors kl. 8-16
Fredag kl. 8-15.30

Venterum
Du er meget velkommen til at tage plads i vores hyggelige venterum med TV og kaffe på kanden.

KURV:
0 varer
Total: 0,00 DKK
Søg Top 0 Kurv