Vi åbner igen i morgen kl. 11:00
Filtrer
Årgang:
Pris:
 af 
 resultater
Avanceret søgning
Vægt
Egenvægt:
Totalvægt:
Køreklar vægt:
Autocamper
Filtrer
Filtrer
Filtrer
A-mål:
Visning:

Campingvogn

I Camping Parken Herning har du et stort udvalg af nye og brugte campingvogne at vælge mellem. Der er mange muligheder med en campingvogn. Mange har fået øjnene op for den frihed og afslapning en campingvogn giver. Der kommer løbende nye campingvogne til salg, så sortimentet er altid stort. Mange af campingvognene kan du købe til hurtig levering.

Camping Parken er en af Danmarks største forhandlere af nye campingvogne fra de populære mærker Dethleffs, Hobby, Fendt, Polar og Caravelair. Alle mærker er af de mest velrenommerede producenter, med mange års erfaring, så du er garanteret kompromisløs kvalitet, gode køreegenskaber og meget campingvogn for pengene.

Du kan vælge mellem velholdte, brugte campingvogne af mange mærker, bl.a. de populære mærker Adria, Bürstner, Cabby, Caravelair, Dethleffs, Fendt, Hobby, Hymer, Kabe, Knaus, LMC, Polar og Wilk.

Der er mange muligheder ved køb af campingvogn, og spørgsmålene vil være mange. Camping Parkens erfarne salgsteam står altid til rådighed. Vi afdækker dine ønsker og hjælper dig gennem hele købet, så du får den campingvogn, der passer netop til dig.

Hvilken campingvogn skal du vælge?


Hvilken campingvogn du skal vælge, er individuelt og afhænger af dine specifikke ønsker og behov. Der er mange overvejelser før et køb af campingvogn. De mange størrelser, mærker, modeller, indretninger og udstyr, kan gøre valget svært.

Vil du være fastligger eller på farten? Eller måske begge dele? Som fastligger vælger du måske en stor eller mellemstor vogn, mens du foretrækker en lille, let vogn, når du flytter dig oftere.

Hvor meget kan din bil trække? Din bil og dit kørekort bestemmer, hvor tung en campingvogn du må trække. Du kan få små, lette kørevogne ned til 900 kg i totalvægt, der nemt kan trækkes af en mindre elbil, og op til store vogne på 2650 kg.

Indretning? Hvor mange sovepladser skal der være? Skal børnene overnatte i køjer? Hvor stor skal siddegruppen være? Og hvad med køkken og bad?

Vil du campere hele året? Så skal du vælge en campingvogn med bl.a. et effektivt varmesystem og god isolering.

Skal du købe ny eller brugt campingvogn?


Dit budget spiller selvfølgelig ind, når du skal vælge om du skal købe en ny eller brugt campingvogn. Priserne på en campingvogn starter typisk ved kr. 40.000 og op til kr. 500.000, alt afhængig af model, alder, udstyr, indretning m.v. Du kan også få finansieret din campingvogn.

Der er mange fordele ved at købe en ny campingvogn. Du får det nyeste i udstyr og kan selv vælge indretning, udstyrspakker og ekstraudstyr (f.eks. mover, solceller, aircondition, ekstra batteri, markise, cykelholder, wi-fi m.v.). Du får desuden 2 års fabriksgaranti på din nye campingvogn.

Ønsker du et billigere alternativ, kan du med fordel købe en brugt campingvogn i god stand. Førstegangskøbere vælger ofte at købe brugt og sidenhen nyt. Så kan du afprøve ferieformen og få afdækket dit behov for størrelse, indretning, udstyr m.v. Du har selvfølgelig altid mulighed for at få eftermonteret udstyr, så du ikke skal gå på kompromis med dine drømme.

Nye campingvogne fra Dethleffs, Hobby, Fendt, Polar og Caravelair


I Camping Parken Herning er vi autoriseret forhandler af nye Dethleffs campingvogne. Dethleffs er et traditionsrigt brand og tysk topkvalitet. Hobby campingvogne er tysk kvalitet og lækkert design, og nok Europas mest kendte brand. Fendt campingvogne er Hobbys storesøster. Her får du tysk kvalitet fra øverste hylde med mange muligheder. Polar campingvogne er den nok mest anerkendte svenske helårsvogn, der kan skræddersyes til dit behov. Caravelair campingvogne er det største franske mærke og så er den lille, let og lækker.

Campingvogne til hurtig levering


Du kan også se nye campingvogne og brugte campingvogne i vores udstilling lige nu og til hurtig levering.

KURV:
0 varer
Total: 0,00 DKK
Søg Top 0 Kurv