Vi åbner igen på mandag kl. 11:00
Filtrer
Årgang:
Pris:
 af 
 resultater
Avanceret søgning
Vægt
Egenvægt:
Totalvægt:
Køreklar vægt:
Autocamper
Kilometerstand:
Filtrer
Filtrer
Filtrer
Visning:

Brugt autocamper

I Camping Parken Herning har du altid et bredt udvalg af brugte autocampere at vælge mellem. Der er mange gode grunde til at købe en brugt autocamper: Måske er du førstegangskøber eller din drøm er, at din autocamper har kørt toppen af prisen. Uanset hvad, får du altid en autocamper der lever op til vores høje kvalitetskrav. Alle brugte campere kan du købe til hurtig levering og du kan altid få din brugte autocamper attraktivt finansieret.

Du kan vælge mellem velholdte, brugte autocampere af mange populære mærker, f.eks. Adria, Benimar, Bürstner, Carado, Chausson, Dethleffs, Elnagh, Eura Mobil, Hobby, Hymer, Knaus, LMC, McLouis, Mercedes Marcopolo, Sunlight og VW California.

Kontakt endelig Camping Parkens erfarne salgsteam. Vi har mere end 20 års erfaring i salg af autocampere. Du får svar på dine spørgsmål og hjælp gennem hele købet, så du får netop den autocamper, der passer til dig. Vi får løbende brugte autocampere til salg, så vi anbefaler dig at holde øje med siden jævnligt eller kontakte os, hvis du ikke finder det du søger.

Hvorfor skal du købe en brugt autocamper?


Du skal købe en brugt autocamper hvis dit budget er under kr. 750.000. Køber du en brugt autocamper, får du som oftest alt ekstraudstyr med i prisen, f.eks. markise, cykelholder, solceller, inverter, radio+bakkamera og meget mere (værdi ca. kr. 50-75.000).

Når du køber din brugte autocamper i Camping Parken har du en lang række fordele og rettigheder. Du er sikret et trygt køb, en god service og så er den brugte autocamper selvfølgelig fri for restgæld. Udover 2 års reklamationsret får du også 6 måneders funktionsgaranti. Din brugte autocamper leveres desuden klargjort og nyserviceret med gastest og fugttest. Autocamperen vil holde syn og tandrem i minimum 12 måneder.

Vi er medlem af Camping Outdoor Danmark og dermed også Campingbranchens Reklamationsnævn, der udover at være en garantifond også forestår arbejdet med klagesager. Altså din sikkerhed, når du køber autocamper hos os. Vores værksted er autoriseret DCU (Dansk Camping Union) test- og servicecenter på autocampere og lever således op til DCUs strenge kvalitetskrav.

Hvilken brugt autocamper skal du vælge?


Hvilken brugt autocamper du skal vælge, er selvfølgelig individuelt og afhænger af dine behov, ønsker og drømme. Der er mange overvejelser før et køb, bl.a. type, størrelse, antal selepladser og sovepladser, sengetype, indretning og udstyr. Måske har du også nogle præferencer til mærker, bilproducent, motor, gear og alder. Da autocamperen jo er brugt, kan det være at du må gå en smule på kompromis med dine drømme, men vi hjælper gerne med justeringer, ligesom du altid har mulighed for at få udstyr eftermonteret.

Levetiden på en autocamper er normalvis 25-30 år. Antal kørte kilometer er derfor ikke så vigtig, da en gennemsnits autocamper ikke kører over 10.000 km pr. år. Værditabet på en autocamper må derfor heller ikke sammenlignes med en personbil, der har en væsentlig kortere levetid. Til gengæld er det vigtigt, at du er opmærksom på hvilken miljønorm, den såkaldte Euronorm, den brugte autocamper har. For at reducere CO2-udledningen har man i en del fortrinsvist større europæiske byer indført zoner med skærpede miljøkrav til bl.a. dieselbiler. Autocamperen skal således leve op til kravene for det grønne miljømærke (kan typisk erhverves fra Euronorm 5 eller bedre) for at kunne køre ind i en miljøzone. Husk altid at orientere dig om gældende regler på turen.

Hvad koster en brugt autocamper?


Prisen på en brugt autocamper varierer meget og afhænger af mærke, årgang og stand, men koster typisk fra kr. 250.000 og opefter.

Nye autocampere fra Sunlight, Dethleffs og Niesmann+Bischoff


I Camping Parken Herning forhandler vi også nye autocampere og er således autoriseret forhandler af nye Sunlight autocampere. Sunlight autocampere er kvalitet og god value for money. Dethleffs autocampere er tysk topkvalitet og et traditionsrigt brand. Niesmann+Bischoff autocampere er vores topmærke med kvalitet og funktionalitet - bedre fås det ikke.

Du kan også se alle autocampere, nye autocampere og camper vans i vores udstilling lige nu og til hurtig levering.

KURV:
0 varer
Total: 0,00 DKK
Søg Top 0 Kurv