Vi åbner igen i morgen kl. 11:00

Dethleffs autocampere


Dethleffs autocampere er tysk kvalitet, når det er bedst og er kendetegnet ved en af markedets bedste samlekvaliteter. Dethleffs har eksisteret siden 1931 og kunne således i 2021 både fejre sit 90 års jubilæum og Arist Dethleffs produktion af verdens første campingvogn. Dethleffs har i over 40 år også designet og bygget kvalitets autocampere i Isny im Allgäu i Sydtyskland. Dethleffs GmbH & Co. er en del af Erwin Hymer Group.

Dethleffs har 3 forskellige størrelser af autocampere: urban campers, camper vans og traditionelle fuld- og delintegrerede autocampere.

En rejsepartner for feinschmeckere
Drømmer du om en autocamper med det sidste ekstra, så er Dethleffs det rigtige valg for dig. Dethleffs er gennemtænkt konstruktion og innovativ teknik, og der er hverken sparet på belysning, komfort eller sikkerhed. Dethleffs er samtidig en af markedets bedste reservedelsleverandører - din sikkerhed for at ferien hurtigt kan fortsætte, hvis uheldet skulle være ude.

Få serviceret din Dethleffs autocamper på Camping Parkens værksted
Du kan selvfølgelig få serviceret din Dethleffs autocamper på vores autoriserede værksted i Camping Parken Herning.

Hvorfor skal du vælge Dethleffs?


Der er mange grunde til at vælge en Dethleffs autocamper:

Design og funktion: Dethleffs er banebrydende inden for design og funktion, og har vundet flere priser for deres mange innovative idéer, eksempelvis Light Moments, der sørger for en harmonisk lyskombination i 3 niveauer og den eksklusiv sidde- og sovekomfort. Dethleffs autocampere har en ekstra bred indgangsdør, selvfølgelig med centrallås.

Tæthedssikring: Dethleffs var blandt de første producenter, der gav 6 års tæthedssikring på bodelen, takket være deres dygtige udviklingsingeniører. Vægge, tag og gulv er fri for kuldebroer og træmaterialer, og i stedet erstattet af polyuretan stivere, der er vridningsstabil og dermed ikke optager fugt. Et tykt lag højkomprimeret, vandafvisende XPS-skum sørger for ekstra god isolering.

Haglsikret tag: Som standard har Dethleffs GFK-plader (glasfiberforstærkede plastplader) i tag og gulv, der beskytter mod udvendige skader fra hagl, stenslag, saltvand m.m.

Hvilken Dethleffs skal du vælge?


Dethleffs autocampere har et omfattende modelprogram, hvor du altid kan finde en autocamper, der opfylder netop dine krav. Fra den lille, kompakte urban camper til den store kompaktliner.

Urban camper: Den nye Globevan med hævetag er den perfekte bil nr. 2 til hverdag og ferie. Allrounderen fra Dethleffs, når nye højder med perfekt indretning og funktionalitet

Camper vans: Globetrail er Dethleffs nye, flotte camper van serie med et utal af muligheder og i vanlige høje Dethleffs kvalitet med fokus på detaljen, optimalt udnyttet og med en høj komfort. Globetrail vandt årets camper van 2023 ved Danish Camping Award. Globetrail leveres både på Fiat og Citroën.

Delintegreret: Dethleffs har et stort program af delintegrerede autocampere bygget på Ford, Citroën og Fiat afhængig af modelserie. Fiat og Ford leveres med automatgear.

Fuldintegreret: Dethleffs fuldintegrerede autocampere leveres enten på Fiat eller Iveco, afhængig af modelserie. Et pluspunkt er naturligvis det fuldisolerede førerhus.

Kompaktliner: Globetrotter XLi er Dethleffs topmodel med masser af plads, moderne boligstemning, vandbåren varme, der er optimalt for vinterbrug.

Vi forhandler også Sunlight og Niesmann+Bischoff


I Camping Parken Herning er vi også autoriseret forhandler af nye Sunlight autocampere. Sunlight er din sikkerhed for kvalitet og god value for money. Vi er eksklusivforhandler af nye Niesmann+Bischoff autocampere. Vores topmærke, hvor du kun får det allerbedste indenfor kvalitet og funktionalitet.

Du kan også se alle autocamperenye autocampere, camper vans og brugte autocampere til salg i udstillingen lige nu og til hurtig levering.

Vores salgsteam hjælper dig videre
Du er meget velkommen til at kontakte en af vores specialister, hvis du vil vide mere om Dethleffs autocampere:

KURV:
0 varer
Total: 0,00 DKK
Søg Top 0 Kurv