Vi åbner igen i morgen kl. 11:00

Caravelair campingvogne


Caravelair er Frankrigs største producent af campingvogne og er særlig kendt for deres små, lækre letvægtsvogne, der kan trækkes af de fleste biler.

Over 60 års erfaring
Grundlæggeren af Caravelair er den nytænkende flykonstruktør, Sud Aviation, der i 1962 udnyttede sin store ekspertise fra flyproduktion til også at producere campingvogne. Caravelair blev hurtigt synonym med kreativitet og nytænkning. Caravelair er i dag en del af TRIGANO VDL-koncernen og mere end 5.000 campingvogne forlader hvert år den højteknologiske fabrik, der ligger midt i Rhône-dalens vinmarker i Ardèche i Frankrig. Chassiser, polster og møbler produceres på franske specialfabrikker.

En let og handy rejsepartner
Caravelair er en lille og let campingvogn, der kan trækkes af næsten alle biler – små biler, mange elbiler og plug in hybrid biler. Caravelairs program består af fire serier, hvor Alba, som er den letteste, allerede starter med en totalvægt på 900 kg. Mange af campingvognene fås i bredderne 210 cm og 230 cm.

Selvom Caravelair campingvogne er blandt de letteste og mest prisvenlige campingvogne på markedet, kan du stadig forvente en både rummelig, kvalitetsmæssig god og moderne campingvogn med mange komfortable, funktionelle og nye løsninger. Bl.a. er mange af Caravelairs campingvogne udstyret med det smarte kompressor køleskab i skuffen. Caravelairs mere luksuriøse serier har mange spændende planløsninger i et nyt, frisk og moderne design.

Få serviceret din Caravelair på Camping Parkens værksted
Du kan selvfølgelig få serviceret din campingvogn på vores autoriserede Caravelair værksted.

Eksempel Alba 390

Eksempel Alba 390

Hvorfor skal du vælge en Caravelair?


Der er mange grunde til at vælge en Caravelair campingvogn:

Meget campingvogn for pengene: Med en Caravelair får du rigtig meget campingvogn for pengene. Caravelair er kendt for deres gode kvalitet til prisen og et højt udstyrsniveau.

Lette og manøvredygtige: Caravelair er kendetegnet ved deres lave egenvægt, og mange af Caravelairs campingvogne kan trækkes af en lille bil eller elbil. Mange af Caravelairs vogne fås desuden i smalle modeller, der gør dem manøvredygtige overalt. Du kan se alle vores lette campingvogne - perfekte til elbiler her.

Design og funktion: Caravelair er helt sin egen med sin moderne franske stil, lethed, spændende design og smarte indretning. Her er virkelig tænkt over funktionalitet, komfort og rummelighed. Uanset om man er to på ferie eller en familie på seks er der masser af plads og mange praktiske finesser i en Caravelair. 

Hvilken Caravelair skal du vælge?


Caravelair tilbyder 4 serier:

Alba: Kompakt, let, manøvredygtig og prisvenlig rejsevogn til parret eller den lille familie. Velindrettet med det vigtigste udstyr og med plads til op til 6 personer i familievognene. Fra 900 kg.

Titanium: Jubilæumsmodel med rigtig meget standardudstyr, komfort og design. Rummelige modeller. Fås i 3 grundrids med plads til op til 4 personer. Fra 1.200 kg.

Artica: Flot rejse- og fastliggervogn i lyse skandinaviske farver med meget standardudstyr. Fokus på design, komfort og sikkerhed. Plads til op til 6 personer i familiemodellerne. Fra 1.300 kg.

Allegra: Caravelairs topmodel med elegant indretning, megen komfort og højt udstyrsniveau. Fås i 2 grundrids med enkeltsenge eller dobbeltseng. Plads til op til 4 personer. Fra 1.700 kg.

Caravelairs modelprogram
Se hele Caravelairs modelprogram 2024 på Caravelairs hjemmeside

Vi forhandler også Hobby, Fendt, Dethleffs og Polar


I Camping Parken Herning er vi også autoriseret forhandler af nye Hobby campingvogne. Hobby er lækkert design, tysk kvalitet og nok Europas mest kendte brand. Hobbys storesøster er Fendt campingvogne. Tysk kvalitet fra øverste hylde med mange spændende serier og forskelligt design. Dethleffs campingvogne er fra Europas ældste caravanfabrik og tysk topkvalitet. Polar campingvogne er håndbygget snedkerkvalitet, der kan skræddersyes til dit behov. Nok den mest anerkendte svenske helårsvogn.

Du kan selvfølgelig også se alle campingvogne, nye campingvogne og brugte campingvogne til salg i vores udstilling lige nu og til hurtig levering.

Eksempel Antares Titanium 470

Eksempel Antares Titanium 470

Vores salgsteam hjælper dig videre
Du er meget velkommen til at kontakte en af vores specialister, hvis du vil vide mere om Caravelair campingvogne:

KURV:
0 varer
Total: 0,00 DKK
Søg Top 0 Kurv