Fendt campingvogne


Fendt er en af de mest anerkendte tyske producenter af eksklusive kvalitetscampingvogne. Fendt campingvogne er håndbyggede i bedste slidstærke snedkerkvalitet af ansatte med mange års erfaring. Fendt-fabrikken ligger i Mertingen i Bayern og er et datterselskab i Hobby-koncernen.

Over 50 års erfaring
Historien om Fendt campingvogne begynder i 1970 i Asbach-Bäumenheim, nogle få kilometer nord for Mertingen. Her opkøber Fendt-brødrene, der var succesrige traktorproducenter, landbrugsfabrikken Lely-Dechentreiter. Fabrikken havde en nicheproduktion med Lely-Caravans campingvogne som Fendt kører videre med stor succes. Nu med eksklusive campingvogne under navnet Fendt Caravan. I 1997 opkøber amerikanske AGCO Fendt-gruppen og sælger Fendt Caravan fra til Hobby-Wohnwagenwerk. Fabrikken flytter til en helt ny fabrik i Mertingen, der sidenhen er blevet udvidet flere gange. Fendt beholder navnet og fungerer stadig som en selvstændig enhed. Cirka 10.000 campingvogne forlader hvert år den højteknologiske fabrik.

Én gang Fendt, altid Fendt
Fendts ekstraordinære høje kvalitet i undervogn, opbygning, samlekvalitet og komfort er nærmest et begreb og har du først ejet en Fendt, vil du aldrig vælge et andet mærke. Pris, kvalitet og håndværk hænger sammen og Fendts vogne er ikke kun blandt de flotteste på markedet, men har også en gennemtænkt indretning og funktionalitet, og ikke mindst den nyeste teknologi. Fendt har i 2023 fået et nyt, flot og moderne udvendigt design.

Få serviceret din Fendt på Camping Parkens værksted
Du kan selvfølgelig få serviceret din campingvogn på vores autoriserede Fendt værksted.

Eksempel Diamant 560

Eksempel Diamant 560

Hvorfor skal du vælge en Fendt?


Fendt er et anerkendt mærke, der har vundet mange priser i fagtidsskrifter og førstepladser af forbrugerne. Der er mange grunde til at vælge en Fendt campingvogn:

Design og funktion: Fendt er kendt for deres eksklusive kvalitet, design, rummelighed, indretning og funktionalitet. Fendt har altid fokus på detaljen, f.eks. i den eksklusive sidde- og sovekomfort, gourmetkøkkenet og de harmoniske lysforhold med indirekte hyggebelysning. Alle Fendt campingvogne har en indvendig ståhøjde på 198 cm. Fendt har desuden en af markedets bedste samlekvaliteter.

Flot nyt udvendigt design: Alle Fendts vogne har i 2023 fået et flot nyt design, der er inspireret af bilindustrien. Det nye design er med moderne linjer, plejevenlige og alligevel robuste overflader, og strømlinede vinduesflader. Den nydesignede bagende er i et moderne, tidssvarende design med LED-lygter.

Et godt modelprogram: Fendt har valgt kun at producere de bedst sælgende grundrids i Europa.

Sikkerhed: Fendt har stor fokus på din sikkerhed og tilbyder meget sikkerhedsudstyr, f.eks. AL-KO slingrekobling som standard og som ekstraudstyr kan du bl.a. tilkøbe AL-KO ATC antislingresystem, der giver den største sikkerhed på vejene og haglsikret GFK-tag. Ekstra kraftige støtteben med forlænget drejearm er standard i alle Fendts vogne.

Tæthedssikring: Fendt tilbyder 12 års tæthedsforsikring (det årlige tæthedseftersyn skal være overholdt) i alle modeller.

Hvilken Fendt skal du vælge?


Fendt tilbyder 4 serier:

Apero: Den perfekte basisvogn og det sikre valg. I klassisk, skandinavisk design med enkle linjer og minimalistiske farver. Fås i 7 forskellige grundrids, heraf 2 køjesengsvarianter.

Bianco: En flot, moderne vogn med meget udstyr og i naturlige farver. Fås i hele 16 forskellige grundrids, heraf 6 køjesengsvarianter, og med forskellige siddegrupper, der kan være placeret forrest, i midten eller bagest. Bianco findes i serierne; Selection og Activ med ekstra standardudstyr, bl.a. Truma varmeovn Combi 4 eller 6 og forhøjet lasteevne.

Tendenza: Den moderne trendsætter i klassisk stil med ekstra meget udstyr og en hyggelig stemning. Rummeligt køkken med bl.a. stort kompressorkøleskab slim tower. Fås i 7 forskellige grundrids, heraf 3 varianter med en fritstående queen-size seng. Alle senge har 7-zone komfortskummadrasser i høj kvalitet.

Diamant: Fendts topmodel til kørende og fastliggere. Det 5-stjernede hotelværelse på hjul er luksus på højeste niveau og har alt det udstyr og den komfort du drømmer om. Fås i 3 forskellige grundrids med enten enkeltsenge eller fransk seng.

Fendts modelprogram
Se hele Fendts modelprogram 2024 på Fendts hjemmeside

Vi forhandler også Dethleffs, Hobby, Polar og Caravelair


I Camping Parken Herning er vi også autoriseret forhandler af nye Dethleffs campingvogne, der er tysk topkvalitet fra Europas ældste caravanfabrik. Hobby campingvogne er tysk kvalitet, lækkert design og nok Europas mest kendte brand. Polar campingvogne er håndbygget svensk snedkerkvalitet fra øverste hylde og den nok den mest anerkendte svenske helårsvogn. Caravelair campingvogne er det største franske mærke. En Caravelair er lille, let og lækker.

Du kan også se nye campingvogne, brugte campingvogne og alle campingvogne til salg i vores udstilling lige nu og til hurtig levering.

Eksempel Bianco Selection 515

Eksempel Bianco Selection 515

Vores salgsteam hjælper dig videre
Du er meget velkommen til at kontakte en af vores specialister, hvis du vil vide mere om Fendt campingvogne:

KURV:
0 varer
Total: 0,00 DKK
Søg Top 0 Kurv