Vi har åben til kl. 16:00 i dag

Polar campingvogne


Polar har siden 1964 bygget campingvogne af ægte svensk snedkerkvalitet på fabrikken i Dorotea i Norrland i det nordligste Sverige. I Dorotea giver det kolde og til tider meget barske vejr alle muligheder for at lave den ultimative klimatest. Hos Polar er kun det bedste godt nok, og Polar campingvogne har en meget lang levetid. Polar er heller ikke uden grund Sveriges mest solgte campingvogn gennem tiden. 

Polar har i det sidste årti opkøbt de succesfulde svenske mærker Solifer og Cabby. Polar har derigennem fået yderligere know-how, og bruger i dag det bedste fra alle tre mærker i den daglige produktion.

Godt snedkerhåndværk går aldrig af mode
Polar producerer eksklusive, helårs campingvogne i bedste slidstærke snedkerkvalitet på eget snedkeri, hvor det meste inventar fremstilles af ansatte med mange års erfaring. Det giver den store fleksibilitet, der gør, at du kan få næsten alt det du drømmer om i Customized-serien. Polar er udviklet specielt til det nordiske klima og med bl.a. vinterisolering som standard.

Få serviceret din Polar på Camping Parkens værksted
Du kan selvfølgelig få serviceret din campingvogn på vores autoriserede Polar værksted.

Hvorfor skal du vælge en Polar?


Der er mange grunde til at vælge en Polar campingvogn:

Chassis og sikkerhed: Polar er håndbyggede på AL-KO chassis med markedets bedste køreegenskaber og med mulighed for tilkøb af AL-KO ATC system, der giver den største sikkerhed på vejene.

Isolering og indeklima: Polar har markedets bedste isolering i vægge og gulve på op til 44 mm EPS. Den unikke bygge- og isoleringsteknik giver campingvognene en fantastisk tæthed, der holder kulde, varme og støj ude, og i kombination med det veldimensionerede ventilationsanlæg får du et fantastisk indeklima. Centralvarmefyret er en Alde Compact 3020 HE med vandbåren gulvvarme. Polars unikke karosserielementer og overlappende plader gør vognene meget modstandsdygtige over for fugt. Polar har 7 års tæthedsgaranti.

Mange eksklusive løsninger: Der er mange eksklusive løsninger i en Polar, bl.a. kompressor køleskab, induktionskogeplader, Cinderella forbrændingstoilet, ekstra god sovekomfort og ægte læder i rundsiddegruppen.

Hvilken Polar skal du vælge?


Polar tilbyder fire forskellige serier:

  • Edition: Edition-serien har faste udstyrspakker og begrænsede tilvalgsmuligheder. Til gengæld får du meget campingvogn for pengene.
  • Original: Original er basis-serien og det sikre valg. Her får du mange valgmuligheder.
  • Selected: Selected-serien er Original med en meget stor udstyrspakke oveni. Og så får du den ovenikøbet til en god pris.
  • Customized: Customized-serien er Selected med ekstra meget udstyr oveni. Som den eneste producent i Europa tilbyder Polar, at du selv kan designe en stor del af din campingvogn.

Modelprogram 2024
Under hver enkelt serie kan du vælge den størrelse campingvogn og planløsning, der passer netop til dig og din familie. Se hele Polars modelprogram 2024 på Polars hjemmeside.

Vi forhandler også Hobby, Fendt, Dethleffs og Caravelair


I Camping Parken Herning er vi også autoriseret forhandler af nye Hobby campingvogne, der nok er Europas mest kendte brand. Hobby er lækkert design og tysk kvalitet. Fendt campingvogne er storesøsteren til Hobby. Her får du mange spændende serier og forskelligt design, og ikke mindst tysk kvalitet fra øverste hylde. Dethleffs campingvogne er tysk topkvalitet og bliver produceret på Europas ældste caravanfabrik. Caravelair campingvogne er det mest solgte franske mærke. Caravelair er lille, let og lækker.

Se også alle campingvogne, nye campingvogne og brugte campingvogne til salg i vores udstilling lige nu og til hurtig levering.

Polar

Vores salgsteam hjælper dig videre
Du er meget velkommen til at kontakte en af vores specialister, hvis du vil vide mere om Polar campingvogne:

KURV:
0 varer
Total: 0,00 DKK
Søg Top 0 Kurv