Vi har åben til kl. 17:00 i dag

Dethleffs Autocampere

En rejsepartner for feinschmeckere

Dethleffs autocampere er tysk kvalitet, når det er bedst og er kendetegnet ved en af markedets bedste samlekvaliteter. Dethleffs er desuden banebrydende inden for design og funktion, og har vundet flere priser for deres mange innovative idéer, eksempelvis Light Moments, der sørger for en harmonisk lyskombination i 3 niveauer og den eksklusiv sidde- og sovekomfort. Dethleffs autocampere har en ekstra bred indgangsdør, selvfølgelig med centrallås.

Dethleffs har stor fokus på sikkerhed og har bl.a. haglsikret GFK-tag som standard. Dethleffs er samtidig et af markedets bedste reservedelsleverandører.

Dethleffs autocampere har et omfattende modelprogram, hvor du altid kan finde en autocamper, der opfylder netop dine krav. Stor som lille - fra indstigningsmodellen, Just, til topmodellen, Globetrotter XLi. Som noget helt nyt har Dethleffs i 2023 verdenspremiere på Globetrails, deres egen camper van.

Dethleffs har eksisteret siden 1931 og kunne således i 2021 både fejre sit 90 års jubilæum og Arist Dethleffs produktion af verdens første campingvogn. Dethleffs har i over 40 år også designet og bygget kvalitets autocampere i Isny im Allgäu i Sydtyskland. Dethleffs GmbH & Co. er en del af Erwin Hymer Group.

Du kan selvfølgelig få serviceret din Dethleffs autocamper på vores autoriserede værksted i Camping Parken Herning.

Dethleffs modelprogram
Se Dethleffs modelprogram 2023

Kontakt en af vores specialister for yderligere information:
Christian Thy Jørgensen, Jacob Sund, Christian Lauridsen og Henrik Nygaard

KURV:
0 varer
Total: kr. 0,00
Top 0 Kurv